Witamy,
Gość
|
TEMAT: [Sprzedam] Repertuar Korg pa, Yamaha Tyros, Roland E/G, Ketron (teksty PDF, Word)
[Sprzedam] Repertuar Korg pa, Yamaha Tyros, Roland E/G, Ketron (teksty PDF, Word) 2015/07/28 20:25 #23035
|
Oferuję Państwu gotowe zedytowane teksty piosenek w formacie PDF oraz MS WORD (*.doc lub *.docx) przeznaczone przede wszystkim dla zespołów weselnych i nie tylko.
Wystarczy wydrukować i wpiąć do segregatora bądź przetransferować do aplikacji obsługiwanej z poziomu tabletu. W sumie ponad 600 GOTOWYCH TEKSTÓW starannie zedytowanych. Niemalże wszystkie pliki, zostały przygotowane w taki sposób, aby zmieściły się na jednej stronie formatu A4, przy zachowaniu maksymalnego wykorzystania powierzchni kartki. Wszystkie są wyspecyfikowanie (refreny wyboldowane) wstawione wstawki na temat przygrywek czy solo. Wybrane teksty posiadają również informacje na temat akordów. Cena: 2 zł/1 tekst (w formacie WORD – plik z rozszerzeniem doc lub docx) – plik z możliwością edycji 1 zł/1 tekst (w formacie PDF – plik z rozszerzeniem pdf) Realizacja oferty: 1. Po wybraniu interesujących Cię tekstów (podajemy drogą mailową numery) - spis + przykładowe pliki wysyłam na maila 2. Dokonujemy wpłaty na numer konta podany w mailu zwrotnym (wysyłka potwierdzenia wpłaty przyspieszy realizację transakcji) 3. Oczekujemy na mailową przesyłkę Oferta stanowi znakomitą bibliotekę tekstów dla chałturnika gotową do wydruku oraz osób, które korzystają z tabletu jako śpiewnika! Dodatkowe informacje: 503-326-918 Zaktualizowany wykaz tekstów z przykładami poniżej |
Ostatnio zmieniany: 2019/07/15 14:24 przez Pietia.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
[Sprzedam] Repertuar Korg pa, Yamaha Tyros, Roland E/G, Ketron (teksty PDF, Word) 2019/07/15 13:10 #25342
|
Przedstawiam zaktualizowaną listę dostępnych tekstów przeznaczonych dla wszystkich, którzy w codziennej pracy zamiast segregatorów wykorzystują tablety jako śpiewniki.
Przykładowe teksty 2plus1_winda do nieba.doc 07 zglos sie.doc A kto się.doc A2 - nigdzie nie znajdziesz.docx Abba - waterloo.doc Abra - ostatnie tango.docx Acent_moja gwiazda.doc Ada krawczyk_weselny klimat.doc Adam Chrola - Asiu Asiu.docx Adam Chrola - piękna nieznajoma.doc Adam Chrola - to co dal nam swiat.doc Adam Cierniewski - dwie morgi slonca.doc Adonis - 20 lat.docx After Party - nie daj życiu sie.doc After Party - wciaz na ciebie czekam.docx Agata Dziarmagowska - Blisko Mnie.docx Akapulko - czy ty wiesz.doc Akapulko_acapulco.doc Akcent - biore urlop od ciebie.doc Akcent - chlopak z gitara.doc Akcent - czekam na ciebie.docx Akcent - daleka droga.doc Akcent - dziewczyna z klubu disco.doc Akcent - kochana wierze w milosc.doc Akcent - krolowa nocy.docx Akcent - mala figlarka.docx Akcent - taką Cię wyśniłem.docx Akcent ja gnam przed siebie.docx Akcent przekorny los.docx Akcent przez twe oczy zielone.docx Akcent_czemu jestes_taka.docx Akcent_dlaczego to tak.doc Akcent_moja_gwiazda.docx Akcent_oczarowałaś mnie.docx Akcent_pada deszcz.docx Akcent_pocalunek.doc Akcent_pszczolka maja.doc Akcent_życie to są chwile.docx Akordy.doc Al Bano and Romina Power - Ci sara.docx Al Bano and Romina Power - Felicita.docx Al Bano and Romina Power - Sempre sempre.docx Alias - moja cyganka.doc Alicja i Rafał - Sia la la.docx Alicja i Rafał - trzymajmy się za ręce.docx Allizee - moilolita.doc Alvaro - Sofia.doc Alvaro Soler - La cintura.doc Andre - Ale Ale Aleksandra.doc Andre - kasiu kasienko.doc Andre - Macho.doc Andre - tylko z tobą.docx Andreas Gabalier - Hula Palu.docx Andrzej Cierniewski_Słodka Karolino.doc Andrzej rybinski_nie liczac godzin i lat.doc Ani mru mru - lets go.docx Anna jantar - baju baj.docx Anna Jantar - Hastamaniana.doc Anna jantar - najtrudniejszy pierwszy krok.docx Anna Jantar - przetanczyc z toba chce.doc Anna Jantar - za każdy usmiech.doc Anna jantar_nic nie moze wiecznie trwac.docx Anna Wyszkoni - nic a nic.doc Arek Kopaczewski - malowane usta.doc Arek Kopaczewski - pierwszy pocalunek.doc As - szkoda łez.docx ATC - around the world.docx Avicii - wake me UP.doc babiorze - gdy w ramiona.doc Baciary - 7 czerwonych róż.doc Baciary - Agnieszka.docx Baciary - co ja zrobiłem.doc Baciary - ja sie zenil nie bede.doc baciary - jak się bawią ludzie.docx Baciary - o królowo.docx Baciary - oczy zielone.docx Baciary - połówki serc.doc Baciary - pożegnanie.docx Baciary - zostań tu ze mną na zawsze.docx Baciary - zyje sie raz.docx Bad boys blue - come back and stay.doc Bad boys blue - I wanna hear your heartbeat.doc Bad boys blue - pretty young girl.doc Bad boys blue - You are woman.doc Bahamas - pluszowy miś.doc Bajery - Roza miłosci.doc Baltimora - tarzan.doc Bayer full - blondyneczka.docx Bayer Full - cyganeczka janeczka.doc Bayer full - osiemnastka.doc Bayer Full - wakacyjny mały flirt.doc Bayer Full - wszyscy polacy.doc Bayer full_tort weselny.doc Bayera - obraczki szczerozlote.doc Beatles Hard day.doc Beyonce_hello.docx Bez nazwy - czerwonych korali sznur.doc Biesiada - gdybym mial gitare.docx Biesiada - i znowu nie przespana noc.doc Biesiada - Mexicana.docx Biesiada przy stolach.docx Biesiada_biale jerozy.doc Biesiada_cyerwone i bure.doc Biesiada_cyganeczka janeczka.doc Biesiada_cyganeczka zosia.doc Biesiada_mix.docx Biesiada_wiła wianki.doc Biesiadne_czekolada.doc Big cyc_rudy .doc Big dance - gaz gaz.docx bill haley rock around the clock.doc Black Orhpeus.doc Blue Cafe - Do nieba.doc Bob Marley - sunshine reggae.doc Bobi - 16 lat.docx Bobi - chłopak na niepogodę.docx Bobi - Cudny Aniele.doc Bobi - Ela Ela.doc Bobi_jak kochasz mnie.doc Bogdan Łazuka_dzisiaj jutro.doc Bolter - nic do stracenia.doc Bolter_daj mi te noc.doc Boney m - mix.doc Boney m - rivers of babylon.doc Bonnie Tyler - its a hearthache.doc Boys - kochana uwierz mi.docx Boys - ma kochana.docx Boys - miłość.doc Boys - moja kochana.docx Boys - najpiekniejsza.docx Boys - sokoly.docx Boys - tylko ty.doc Boys - wszystkie noce.docx Boys wolnosc.docx Boys_szalona.docx Bracia - nad przepascia.docx Bracia - za szkłem.docx Brathanki - mamo ja nie chce za maz.doc Brathanki_czerwone korale.doc Brayan Adams - summer of 69.doc Brodka - znam cię na pamięć.doc Budka Suflera - wszyscy święci.doc Budka suflera_piaty bieg.doc Budka suflera_takie tango.doc C CCatch - medley.docx Casanova - nikt na świecie.doc Cher - believe.doc Chorus - Buzi buzi.doc Chris and Norman – Stumblin’in.docx Chris and Norman – zapytał mnie ktoś.docx Chris Rea - Road to Hell.doc Cipulenka.docx Classic - ja dla ciebie ty dla mnie vol 2.doc Classic - jesteś wielkim spełnieniem.docx Classic - jolka jolka.doc Classic - milosc goraca jak ogien.doc Classic - oczy czarne.doc Classic - to nie przyjazn.docx Classic_jeszcze dzień.docx Cliver - moje ciało oszalało.docx Cliver - podziekowanie dla rodzicow.doc Cliver_chodź kochanie.doc Cliver_kanikuly.doc Cliver_pokaz jak sie krecisz.doc ColdPlay - Paradise.doc Comonne sava.docx CrazyLoop - ma-ma-ma.doc Culture Club - karma cameleon.doc Czarno czarni - trąbotwist.docx Czarno czarni_nogi.docx Czerwone gitary - historia jednej znajomosci.docx Czerwone gitary - kto za toba.docx Czerwone gitary - nie zadzieraj nosa.doc Czerwone gitary - takie ladne oczy.docx Czerwone gitary_senny szept.doc D. holecki_kochaj mnie tylko raz.doc Daft punk - get lucky.doc Damian Holecki_świat dziecięcych lat.doc Dance mix.docx Dance mix2.docx Dance mix3.docx Defis - lek na zycie.docx Defis - niespotykany kolor.docx Dejw - doleczki.docx Denis - miłość nie minie.doc Desireless – Voyage Voyage.doc Diadem - ciebie jedą tylko mam.doc DiGideagostino - I will fly with you.doc Diley - Iza z matiza.doc Ding Dong - jasnowłosa kasia.doc Dire Straits - sultans of swing.doc Dire Straits - Walk of life.doc Dj Disco - jestem ruda.doc Dj Disco - szalona ruda.doc DJ Otzi - hey baby.doc Dj witus_on zimny ona gorąca.doc Doda_rany.doc Dodota Osinska - ktos do kochania.docx Domino - filmowa miłość.doc Donna Summer - Hot Stuff.doc DonVasyl - koniokrady.docx Drossel - bo ja chciałbym tobie.docx Drossel_słodka słodka.docx Dystans - glupia mala.doc Dystans - jeśli kogoś kochasz.doc Dystans - kalifornia.doc Dystans - kocham Ciebie za to.docx Dystans - Niby nic.doc Dystans - nic sie nie konczy.doc Dystans - nie warto kochać.doc Dystans - nie zasypiaj.doc Dystans - plastikowa biedronko.doc Dystans - pozegnanie.doc Dystans - Wspaniale jest wiedziec.doc Dystans - za oknem deszcz.doc Dystans_chciałbym ci powiedzieć.doc Dystans_cma.doc Dystans_co za noc.doc Dystans_czerwona jarzebina.doc Dystans_raz w życiu.doc Dystans_zaczekaj z tym do jutra.docx Dzem - do kolyski.docx Dzem - wehikul czasu.doc Dzem - whisky.doc Edd Sheeran - Perfect.docx Edyta górniak_to nie tak jak myślisz.docx Elektryczne gitary - to juz jest koniec.docx Elena feat. Glance - Mamma mia (He's italiano).doc Eleni - A słonce sobie lsni.doc Eleni_miłość jak wino.docx Elton John - I am still standing.doc Elvis Presley - Jailhouse Rock.docx Enej - lili.doc Enej - radio Hello.doc Enej - symetryczno-liryczna.doc Enej - tak smakuje zycie.docx Enej - zbudujemy dom.doc Engelbert Humperdinck - Please release me.doc Eratox - Bede czekal na Ciebie.docx Eruption - one way ticket.doc Etna - rolnik szuka zony.docx Europe_the_final_countdown.docx Ewelina Borysiewicz - zatrzymam czas.doc Ewelina Lisowska - w stronę słońca.docx Ex problem - zabawa trwa.docx Excited - dzis ci to powiem.docx Excited - pokochaj mnie jeszcze raz.docx Extazy - buzi to za malo.doc Extazy - noc taka czarna.docx F.R. David - Words dont come easy.doc Fanatic - o królowo ma.doc Fanatic - zakochany chlopak.doc Fanatic - zwariowana Gocha.doc Fanatic_czarownica.docx Fancy - flames of love.docx Farba - chce tu zostac.doc Feel - jest juz ciemno.doc Feel - pokaz mi niebo.doc Feel_aniola_glos.docx Feel_pokonaj_siebie.docx Fiction Factory - feels like heaven.docx Figot Fagot - hot dog.doc Filatov & Karas – Tell It To My Heart.docx Filling.doc Fine young cannibals - you drive me crazy.doc Fonsi - despacito.docx Format - hej hej cyganie.doc Format - kolorowe jak motyle.doc Frackowaiak_pogoda dla bogaczy.doc Francesco Napoli - Balla..Balla!!.doc Francesco Napoli - Marina.doc Frank Sinatra - my way.docx Frank Sinatra - my way1.docx Freaky Boys - do bialego rana.doc Garcia - bamboleo.docx Garcia - kalimba de luna.docx Genesis - Jesus he knows me.doc Gesek - na zawsze razem.doc Golec orkiestra - lornetka.doc Golec orkiestra - ściernisko.doc Golec orkiestra - życie jest piękne.doc Gołecki - pechowiec.doc Gołecki - traktor.doc Grease- You're the one that I want.docx Guolec orkiestra - bo lato rozpala.doc Haddaway - What Is Love.doc Halina Frackowiak - tin pan alley.doc Halina Frąckowiak - napisz prosze.doc Hall i Oates - maneater.docx Happy end - dobrze się mam.doc Happy end_deszcze kalifornii.docx Happy end_jak_sie_masz_kochanie.docx Helena_majdaniec_rudy rydz.doc Hermes House Band Take Me Home Country Roads.doc Hhb_que sera.doc Hit Sanok - Takiego janicka.docx Holiday - serca dwa.doc Iglesias - amor amor.doc Imany - dont be so shy.doc Imperium - dla ciebie gram.doc Imperium - jak pogodny dzień.doc Imperium - zolte tulipany.doc Impress - gdyby można było.doc Impress - Mari.doc Impress - noc złamanych serc.doc Impress - pada deszcz.doc Impress - rozkwitająca miłość.doc Impuls - seksualnie niebezpieczna.docx Irena jarocka - kawiarenki.doc Irena jarocka - ślubne prezenty.doc Irena Santor - Cyganeria.doc Irena Santor - juz nie ma dzikich plaz.doc Ivan - niebo i ziemia.docx Ivan i delfin_biała suknia.doc Ivan i delfin_jej czarne oczy.doc Iwan i delfin_sto lat.docx Iwona węgrowska - 4 lata.docx Jacek Lech - 20 lat a moze mniej.docx Jacek Szylkowski - zapomnisz kiedys ze to ja.doc Jack - dziękuję rodzicom.doc Jantar i Mec - pozwolił nam los.docx Janusz Laskowski - Beata z Albatrosa.docx Janusz laskowski_na opolskim rynku.doc Jeniffer Lopez - lets get loud.docx Jorrgus - niebezpieczna.docx Jorrgus - oczy twe.doc Joy - touch by Touch.doc Justyna i Piotr - biale labedzie.docx Justyna i piotr - dlaczego.doc Justyna i Piotr - jak ptaki na niebie.doc Justyna i piotr_ty i ja.docx Kaczmarek - mury.docx Kalega - jedna z gwiazd.doc Kancelaria_zabiore cie.doc Kancelaria_zabiore cię własnie tam.docx Kaprowicz - już taka jesteś.doc Karolina Czarnecka - Hera koka hasz.doc Katrina - walking on sunsine.doc Kayer - hej hej cyganie.docx Kenny Rogers - the gambler.doc Kiedy bylem malym chlopcem.docx Kis - casablanca.docx Kolor - moj cygan.docx Kolor - pierwsza miłość.doc Kolor - wakacyjny dzień.docx Kolor - Zlota plaza.doc Kombi_kolory tańczą.doc Kombi_słodkiego miłego życia.doc Kombii - avinion.doc Kombii - gdzie jesteś dziś.doc Kombii - mysle o tobie.docx Kombii - pokolenie.docx Kombii - randez vous.docx Kombii - sen się spełni_uszkodzony.doc Komodo - I just died in your arms tonight.docx Kordian - dziewczyna z gor.doc Kordian - wina dzban.doc Kossowski - dwudziestolatki.doc Koterbska_serduszko puka.doc Kozub - w ramionach mam.doc Krajewski - najpiekniejsza.doc Krawczyk - moj przyjacielu.doc Krawczyk - parostatek.doc Krawczyk - zatańczysz ze mną.doc Krawczyk_byle było tak.doc Krawczyk_canzone amore.doc Krawczyk_nie zostało nam już nic.doc Krawczyk_pokochaj moje marzenia.doc Krawczyk_za toba pojde jak na bal.doc Krystyna Gizowska - zlote obraczki.docx Krystyna Giżowska_Przeżyłam z Tobą.docx Kukiz - bo tutaj jest jak jest.docx Kukiz - niby jestem.docx Kylie minogue - Locomotion.doc La Bamba.doc Lady pank - mniej niz zero.docx Lady pank - tancz glupia tancz.docx lady punk - zostawcie tytanika.doc Last Walz.doc Lech Kis-Stawski - biala mewo.docx Lech Kis-Stawski - swiat nie wierzy lzom.docx Leonard Cohen - Hallelujah.doc Lesioki - malinowe usta.doc Lets twist again.doc Lider dance_ odnalazłem cię.doc Little Richard - Tutti fruti.docx Lobuzy - ocza czuje we mnie piniadz.doc Loca - prawdziwe powietrze.docx Logo_Amigo.doc Loka - DNA.docx Lombard - przeżyj to sam.doc Long and Junior - badz moja krolowa.docx Long and Junior - kolorowa sukienka.docx Long and Junior - piosenka dla dziewczyny.docx Long and Junior - tancz tancz tancz.doc Loona - bailando.doc Lopez_dance_again.docx Lou Sern - Swiss Boy.doc Love System - dancing queen.docx Love system - Kolor chmur.doc Love system - noc z renata.doc Love system_więcej słońca.doc Luka rosi - a ty badz.docx Łzy - agnieszka.doc Łzy - narcyz sie nazywam.doc Łzy - przeboj.doc Maanam - Cykady na cykladach.doc Maanam - Kochaj mnie.doc Maanam - Krakowski spleen.doc Maanam - nie poganiaj mnie.doc Maanam - twist.docx Maciej Silaki - gdy umiera dzien.doc Magda Durecka - mix.docx Magda Niewińska - Dajcie mi chłopa.docx Magic Band - czy bedzie ci ze mna dobrze.doc Magik Band - kurde Kaska.doc Magik Band - Madziu.doc Magma_aisza.doc Malgorzata Niewinska - bo teraz laczy nas noc.doc Manam_bez ciebie umieram.doc Marek i Kasia - cyganeczka idzie w tan.doc Marino Marini - Nie placz kiedy odjade.doc Mario Bischin - Leila.doc Mario Bischin - macarena.doc Markus P - Kici kici miau.docx Marlena Drozdowska - mydełko fa.docx Maryla Rodowicz - Ale to juz bylo.doc Maryla rodowicz - damy czadu.doc Maryla Rodowicz - ech mała.doc Maryla Rodowicz - Szparka sekretarka.doc Maryla rodowicz_gdy twoje cory.doc Masters - bella.docx Masters - serce do koperty.doc Masters - słodka jak miód.doc Masters - szukam dziewczyny.docx Masters - żono moja.doc Mauro - buona sera.doc Mauro - buona sera_spolszczenie.doc Maxel - lekcja miłości.doc Maxel - letni czas.doc Maxell - tęczowe krople.doc Mega dance - w dyskotece.doc Mejk - dla ciebie.doc Mejk - dotknij mnie.doc Mejk - graj dla mnie.doc Mejk - na parterze.doc Mejk - o mamma mia.doc Mejk - tancze z nim .doc Melanie fiona - monday morning.doc Mexicana.docx Mieczysław Fog_oddalenie.docx Mig - bede przy tobie.doc Mig - co ty mi dasz.doc Mig - do niej cos czuje.doc Mig - jej dotyk.doc Mig - lalunia.doc Mig - miod malina.doc Mig - nie ma mocnych na Mariole.doc Mig - nie ma raju.doc Mig - ona jedyna.doc Mig - slodka wariatka.doc Mig - ta malutka blondynka.doc Mig - wymarzona.doc Milano - jasnowlosa.docx Milano - kasiu katarzyno.docx Milano - o tobie kochana.docx Milano_tak kocha się tylko w filmach.docx Mirage - czarne oczy dziewczyno.doc Mister Dex - ech zycie zycie.doc Mister Dex - kopciuszek.doc Mister Dex - mam tylko ciebie.doc Mister dex - podarunki.docx Misty.doc Modern Talking - Brother louie.doc Modern talking - cherry cherry lady.doc Modern Talking - Gerominos cadilac.doc Modern Talking - seksy seksy lover.doc Modern talking - you are my heart.doc Modern talking - you are my heart_NEW.doc MR President - coco jamboo.doc Mr Zoob - moj jest ten kawalek podlogi.doc Neodance_ty tego nie wiesz.docx Niewińska - bo teraz łączy nas nos.doc Oczepiny.doc Orkiestra - kochaj szalej.doc Ottawan - hands up.doc Papa dance - naj story.doc Paradise - buteleczka oldspice.docx Paradox - noce nad jeziorem.docx Partita_pytasz mnie co ci dam.doc Patrick - born to be alive.docx Paul Anka - Oh Carol.doc Paula Anka - Diana.doc Paula_od dziś.doc Pawel Domagala - wez nie pytaj.docx Pectus - Barcelona.doc Pectus - jeden moment.doc Pectus_to miejsce dla CIebie.doc Perfect_nie placz ewka.doc Piaseczny_śniadanie do łóżka.doc Piasek_chodz przytul przebacz.doc Piasek_niecierpliwi.doc Piekni i młodzi - wysmienicie.doc Piersi - bałkanica.doc Piersi - caluj mnie.docx Piękni i młodzi - jedno słowo.doc Piękni i młodzi - niewiara.doc Piękni i młodzi - ona jest taka cudowna.doc Pink Floyd - another brick in the wall.docx Piosenki dla dzieci.docx Piotr Gasowski - tamte prywatki.docx Piotr Gąsowski_20latki.doc Piotr Szczepanik - kochać.doc Piotr Szczepanik - puste koperty.doc Piotr Szczepanik - zołte kalendarze.doc Piotr Szepanik - kormorany.doc Playboys - bede twoim king kongiem.doc Playboys - fajna jest ta dziewczyna.doc Playboys - ja przy tobie wariuje.doc Playboys - lejdie.doc Power Play - co ma być to będzie.doc Power Play - daj buziaka.doc Power play - kochaj mnie.doc Power play - lubisz to lubisz.doc Power play - najpiekne.doc Power play - nie bo nie.doc Power play - ona oczarowała mnie.doc Power play - skok w bok.doc Power Play - zawsze coś.docx Preludium - to dzieki wam.docx Przyspiewki.docx Psy - gangam style.doc Queen - we are the champions.doc Quest_będę czekał.doc Quzass.doc Ramaya_mezu moj.doc Redox - biznesmen (dwie lewe ręce).doc Redox - zycie kawalera.docx Religijna - kiedy rannne wstaja zorze.docx Rhianna - love on the brain.doc Ricchi e poverti - mama maria.docx Ricchi e poverti - sara preche ti amo.docx Rock and Roll is king.doc Rodowicz - bandanamera.doc Rodowicz - wozy kolorowe.docx Rodowicz_nocne rozmowy.doc Roland Keiser - warum hast du nicht nein gesagt.docx Rosiewicz_40latek.doc Roy Orbison - California blue.docx Roy Orbison - You got it.docx Rozzi rozmos_mowili na nia slonce.doc Rubettes - Juke box jive.doc Rudy Schubert_córko rybaka.doc Ryan Paris - dolce vita.doc Ryszard rynkowski_jedzie pociąg.docx Sabrina - Boys.doc Savage - only you.doc Seweryn krajewski_nie jestes sama.doc Shakin Stevens - a love worth waiting for.doc Shakin Stevens - Give me your heart tonight.doc Shakin Stevens - Oh Julie.doc Shaking Stivens - cry just a little bit.doc Shaking Stivens - teardrops.doc Shantel - a ty daj.doc Shazza - powiedz ze mnie kochasz.doc Shymi - bedzie mama krzyczala.doc Silent Circle - touch in the night.doc Sipinska_cudownych rodzicow mam.doc Skalar_zakochajmy się.doc Skaldowie - ktos mnie pokochal.docx Skaner - pociag do gwiazd.docx Skaner_kino kino.doc Slawomir - milosc w zakopanem.docx Slawomir - ty mala znow zaroslas.docx Smokie - Alice.doc Soleo - Ania i Hania.doc Soleo - słodka słodka.docx Soleo - zaczepka.doc Stachursky - gdy zapłaczesz.docx Stachursky - jedwab.docx Stachursky - jesteś moim przeznaczeniem.docx Stachursky - typ niepokorny.docx Stachursky_czekalem na taka jak ty.docx Star Dance - proszę wróć.doc Stevie Wonder - I just call.doc Sting - every breath you take.doc Sting - fields of gold.doc Sumptuastic - kolysanka.docx Sumptuastic_za jeden usmiech twoj.docx Sunrise Avenue - Hollywood Hills.docx Sylwia Grzeszczak - ksiezniczka.docx Sylwia Grzeszczak - małe rzeczy.docx tak bardzo sie starełem.doc Takich już nie ma.doc tarzan Boy - złociste promienie.docx Teraz My - czy pani puszcza sie.doc Tercet egzotyczny_casablanca.doc Teresa Werner - dałabym ci dała.doc The beatles - shake it up.doc The dox - alicja.docx The Hooters - 500 miles.doc The opus - life is life.doc The Pointer Sister - I am so excited.doc The Saturn Band - Rozowa taczka.doc The shorts - commone sava.doc The Weekend - I feel it comming.doc Time_hey listonoszu.doc TomaszNiecik_4osiemnastki.docx Tomo - cukiereczek.doc Top girls - jakbys mnie zechcial.docx Top one - bialy mis.doc Top one - granica.docx Top one - santa maria.docx Top one ciao italia.docx Top one_bliska moim myślom.docx Top one_o mila moja.docx Toples - sąsiadka.doc Toples - straciłaś cnotę.docx Topless - ciało do ciała.doc Toto - hold the line.docx U2 - I still havent find what.docx UB40 Kingston Town.doc Universe - tacy bylismy jeszcze wczoraj.docx Universe - w taką ciszę .doc Universe_jestem obok ciebie.doc Universe_mijam jak deszcz.doc Universe_nie płosz nadziei.docx Universe_tacy_bylismy_jeszcze_wczoraj.doc Universe_w perły zmienić deszcz.doc Universe_zostań ze mną.doc Varius Manxx - kot bez ogona.docx Veegas - bukiet roz.doc Vengaboys - Shalala.docx Vertus - przeznaczenie.docx Video - bella.doc Video - Fantastyczny lot.doc Video - Między nami.doc Video - soft.doc Video - szminki róż.doc Viktoria - myszka.docx Village People - YMCA.doc Vox - rycz mała rycz.doc Voyager - a my lubimy dziewczyny.docx Voyager - jestes mi bliska.doc Voyager - każdy dzień.docx Voyager - miejsce naszych marzen.docx Voyager - Ona i ty.docx Voyager - polskie dziewczyny.docx Weekend - anka jak smietanka.doc Weekend - Ona tańczy dla mnie.docx Weekend - za każdą chwilę.docx Westlife_i lay my love for you.docx Wham - wake me up before you go go.docx Wilki - baska.docx Wisniewski - piosenka jak pocalunek.docx Wiśniewski_zawsze z tobą.docx Wodecki - oczarowanie.doc Wodecki - wysokie płoty.doc Wojciech gosowski_to za nami.doc Yugopolis & maciej maleńczuk - gdzie są przyjaciele moi.docx Zakopower - boso.docx Zaucha_alibaba.docx Złamano juz tyle serc - gang marcela.doc |
Ostatnio zmieniany: 2019/07/15 13:11 przez Pietia.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
- Jesteś tutaj:
-
Start
-
Forum
-
Software - oprogramowanie dla producentów muzycznych
-
Reason, Cubase, Reaper i inne programy typu host
- Instalacja wtyczek VST w Abletonie LIve - program nie wykrywa VST